Hallo,

Fijn, je hebt dezelfde gedachte gehad als ik ooit. Hoe kan ik zoveel geld bezitten dat ik er helemaal happy van word? Wat moet ik daarvoor doen?

Laten we beginnen met een aantal vragen:
1. Ik kan een half uur per dag vrijmaken
2. Ik snap dat je meestal moet werken voor je geld
3. Ik snap dat wanneer ik ga beleggen ik geld moet investeren

Heb je op alle vragen ja geantwoord, dan heb je de juiste mindset om geld te verdienen zoals ik dat ook doe.

Wie ben ik?

Ik ben Steve en woon in Nederland. Heb een vaste baan. Ik ben werkzaam in de automatisering en schrijf boeken in mijn vrije tijd (engelstalig). Elke maand zou ik wel wat willen sparen, maar kom op zeg, sparen in Nederland. Voor wie doe je dat eigenlijk? De rente is nu zo laag, dat je door de bankkosten nog geld aan het verliezen bent. Wat dan met je geld als je er meer van wilt hebben? Ik zelf wil er wel veel van hebben, gewoon even dat extra om een leuke vakantie te boeken of eens iets nieuws voor in huis te kopen of juist een nieuw huis te kopen. Afijn, we hebben allemaal onze dromen. Ik vind reizen erg fijn en dat kost geld.

Hoe kom ik dan aan mijn geld?

Werken! Ik geloof niet erg, zeg maar helemaal niet, in slapend rijk worden. Ik heb dus een reguliere baan, die leuk is maar ik wil meer. Mijn idee, en misschien ook wel die van jouw, is dat je geld kunt verdienen op in ieder geval drie manieren:
1. Eigen baas worden en een bijzonder en gewild product op de markt brengen,
2. Meerdere banen nemen,
3. Investeren en zien dat je geld toeneemt.
Optie drie klinkt mooi. Het is echter bewezen dat er aan investeren een behoorlijk risico kleeft (resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst).
Wat nu als je kijkt naar de online advertentie markt. Deze is extreem groot en groeit dagelijks. Met de verkoop van advertentieruimte kun je goed geld verdienen. Zeker omdat de verkoop op meerdere manieren geld kan opbrengen. Niet alleen jij, maar ook mensen die bij jou in het team zitten.

Ik ben daarom gestart met Omega

en ben daar erg enthousiast over!

Het enige wat je moet doen is iedere dag een paar simpele activiteiten uitvoeren, wat bestaat uit een paar advertenties wegklikken. Daarnaast een keer per week een korte vragenlijst invullen en een actie uitvoeren (like weggeven, avatar aanpassen en overige kleine werkzaamheden).
Max 5 tot 7 minuten werk en je ontvangt iedere dag bonus!

Geen verplichtingen, geen tijdslimiet en ook ben je niet verplicht andere leden te werven.
Kies je daar wel voor dan hanteert Omega heel aantrekkelijke bonussen.

Je kunt een box kopen van een bedrag vanaf 50 Euro. Daar krijg je commissie over.

Enkele voordelen van Omega:
– Een goed draaiende site, advertenties klikken gaat hier vlekkeloos
– Een goed bereikbare helpdesk, vaak binnen een dag al een reactie terug
– Een team bouwen is niet verplicht, maar doe je dat wel dan hanteert Omega aantrekkelijke bonussen!
– Je hebt iedere dag tot 00.00 uur de tijd om je online activiteiten uit te voeren, dus helemaal zen
– Tot 30% commissie op een 6 maanden box en tot 70% commissie op een 12 maanden box
– Omega heeft zijn eigen Master Card ontwikkeld welke je kunt gebruiken om op uit te laten betalen

Wil jij meer info? Neem contact met me op of schrijf je in bij Omega.