Hallo,

Fijn, je hebt dezelfde gedachte gehad als ik ooit. Hoe kan ik zoveel geld bezitten dat ik er helemaal happy van word? Wat moet ik daarvoor doen?

Laten we beginnen met een aantal vragen:
1. Ik kan een half uur per dag vrijmaken
2. Ik snap dat je meestal moet werken voor je geld
3. Ik snap dat wanneer ik ga beleggen ik geld moet investeren

Heb je op alle vragen ja geantwoord, dan heb je de juiste mindset om geld te verdienen zoals ik dat ook doe.

Wie ben ik?

Ik ben Steve en woon in Nederland. Heb een vaste baan. Ik ben werkzaam in de automatisering en schrijf boeken in mijn vrije tijd (engelstalig). Elke maand zou ik wel wat willen sparen, maar kom op zeg, sparen in Nederland. Voor wie doe je dat eigenlijk? De rente is nu zo laag, dat je door de bankkosten nog geld aan het verliezen bent. Wat dan met je geld als je er meer van wilt hebben? Ik zelf wil er wel veel van hebben, gewoon even dat extra om een leuke vakantie te boeken of eens iets nieuws voor in huis te kopen of juist een nieuw huis te kopen. Afijn, we hebben allemaal onze dromen. Ik vind reizen erg fijn en dat kost geld.

Hoe kom ik dan aan mijn geld?

Werken! Ik geloof niet erg, zeg maar helemaal niet, in slapend rijk worden. Ik heb dus een reguliere baan, die leuk is maar ik wil meer. Mijn idee, en misschien ook wel die van jouw, is dat je geld kunt verdienen op in ieder geval drie manieren:
1. Eigen baas worden en een bijzonder en gewild product op de markt brengen,
2. Meerdere banen nemen,
3. Investeren en zien dat je geld toeneemt.
Optie drie klinkt mooi. Het is echter bewezen dat er aan investeren een behoorlijk risico kleeft (resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst).
Wat nu als je kijkt naar de online advertentie markt. Deze is extreem groot en groeit dagelijks. Met de verkoop van advertentieruimte kun je goed geld verdienen. Zeker omdat de verkoop op meerdere manieren geld kan opbrengen. Niet alleen jij, maar ook mensen die bij jou in het team zitten. Daarvoor is er:

FutureNet

FutureNet is een bedrijf dat de sociale media markt bediend en games ontwikkeld (onder andere). Zij bieden advertentie ruimte aan. Elke keer dat iemand een advertentie aanklikt ontvangt FutureNet geld. Niet veel, maar als er veel geklikt wordt, wordt het wel veel. Laat nou het aanklikken de enige arbeid zijn die jij moet verrichten. Ja, zo simpel is het. Ik heb in het stappen plan uitgelegd hoe je kunt starten.
Na je start bestaat het werk uit het aanklikken van 10 advertenties per 24 uur. Dat is alles. Je ziet dan de commissie op je geïnvesteerde geld toenemen. Je start met een kapitaal van 10 of 50 USD. Ook een veelvoud is mogelijk (en kan ik ook aanraden). Hoe meer pakketten je koopt, hoe meer advertenties je dient aan te klikken, tot een maximum van 20 stuks.
Met deze stappen investeer je en heb je wat werk. Je kunt echter ook je:

Werk delegeren

Ja, je kunt volledig zelfstandig werkzaam zijn binnen FutureNet. Daar zit een maximum aan, want je kunt 400 pakketten van 50 US$ bezitten. Daarboven kan je geen pakketten meer aanschaffen. Een mogelijkheid is echter om er voor te zorgen dat je een team gaat vormen. Ik zit in zo’n team aangezien ik me heb aangemeld via een voor mij bekend persoon. Daardoor zit ik in dat team. Hiermee heb ik gekozen voor de ondersteuning van de teamleider, ook wel sponsor genoemd. De sponsor speurt naar mogelijkheden om meer geld te verdienen en deelt zijn/haar kennis. Dat doe ik ook met deze website. Ik deel mijn kennis met jou. Jij kunt dus lid worden van mijn team en jij kunt op jou beurt na je aanmelding ook andere uitnodigen om in je team deel te nemen. Door een team te vormen krijg je meer commissie, namelijk een deel van het werk van je teamleden. Het mag duidelijk zijn dat als je teamleden hun best doen, jij er bij gebaat bent. Ik hoor je denken, dit klinkt als een schimmig

Piramide spel, nee dat is het niet

Ja, elke knoop heeft een vertakking onder zich. Echter daar houdt de vergelijking op. Leden in een team hoeven op zich niets te doen (behalve advertenties op te voeren en advertenties te klikken om hun investering een boost te geven). Bij een piramide spel dient een lid juist een of meerdere producten te verkopen. Nogmaals, werf je geen teamleden, dan verdien je nog geld. Voor elke geïnvesteerde 50 USD ontvang je na ongeveer 120 dagen 60 USD (daarna groeit het niet meer aan). Een winst van 10 dollar waarvoor je elke dag 10 (en maximaal 20) advertenties moet klikken. Binnen 24 uur tussen de 10 en 20 advertenties aanklikken.
Wel zo eerlijk om te vertellen is dat mocht je een persoon aan je koppelen die ook meedoet binnen FutureNet, dan verdien je ook aan de commissie die die persoon krijgt. Ook eerlijk om te zeggen is, lijkt mij, dat als je geld opneemt, dat dit kosten met zich meebrengt. Het team waar ik in zit is enorm actief. Daar profiteer je van mee op het moment dat je via mij in dat zelfde team komt. Dus kom in mijn team en ik zal je begeleiden waar nodig.
LET OP: Gebruik deze link om in mijn team terecht te komen. Mocht er naar een referentie/sponsor gevraagd worden, gebruik dan duketown. Gebruik vooral het stappenplan dat ik heb opgezet om het zo duidelijk mogelijk voor je te maken wat er te doen staat om te beginnen en dus je eigen onderneming verder uit te bouwen.

Ik zit nog met een vraag

Dat kan. Er is zo’n diversiteit om te vertellen, dat ik geheid iets heb overgeslagen. Je kunt kijken op de pagina van veelgestelde vragen of contact met me opnemen. FutureNet heeft ook een video opgezet (engelstalig) waarin op een andere manier wordt uitgelegd wat FutureNet betekend en waarom het voor jou aantrekkelijk kan zijn.

Let op, FutureNet is bedoeld voor ondernemers


Ben jij geen ondernemer (sta je niet bij KvK ingeschreven), dan is er wel een andere manier om geld te verdienen. Dit is via Omega. Naast FutureNet is dit een ander bedrijf dat met online adverteren heeft te maken. Een waanzinnig mooi verdienmodel waarbij er zelfs tot 30% op het ingelegde geld kan worden verdient.
Hierbij dienen er per dag een aandtal advertenties te worden bekeken. Eventueel kan je ook enquete formulieren en acties doornemen. Doe je dit allemaal dan heb je die 30% te pakken. Doe je dat niet, dan heb je nog 15% gerealiseerd op je ingelegde geld. Zie ook de pagina Geld verdienen met Omega

Schrijf je in om meer te weten te komen